Ons Team

ronald znNaam: Ronald Wesselink (1979)

Burgerlijke staat: Gehuwd, zes kinderen, woonachtig in Oosterwolde

Functie: Eigenaar

Wesselink Dental: Na vijftien jaar voor een baas te hebben gewerkt, besloot ik in 2009 om zelfstandig ondernemer te worden. Als prothese specialist opende ik aan ’t Oost 9 mijn praktijk Wesselink Dental. Vanwege de groei werd deze ruimte al snel te klein. Hierop besloot ik om te verhuizen naar het voormalige pand van Installatiebedrijf Bakker iets verderop in de straat. Sinds juni 2012 is Wesselink Dental op deze locatie aan ’t Oost 8 gevestigd. In 2013 ben ik een samenwerking aangegaan met tandprotheticus Andries van der Kooi en in oktober 2014 is Wesselink Dental uitgebreid met een tandartspraktijk. Door deze combinatie hebben we nu alles onder één dak: een tandarts, een tandprotheticus, een implantoloog en een technische afdeling. Alle kennis is op één locatie aanwezig, waardoor we de hoogste kwaliteit en beste zorg kunnen bieden.

Vrije tijd: Ik klus graag en vind het leuk om in de tuin te werken. Ook breng ik graag tijd door met mijn vrouw en kinderen.

Wat ik graag nog kwijt wil: Iedereen, van jong tot oud, is welkom bij Wesselink Dental – Totale mondzorg. Wij zijn een kleinschalige praktijk, laagdrempelig. We nemen voor elke patiënt uitgebreid de tijd en hebben persoonlijk contact hoog in het vaandel staan.

Andries zn

Naam: Andries van der Kooi (1968)

Burgerlijke staat: Gehuwd, twee kinderen

Functie: Tandprotheticus

Wesselink Dental: In 2013 ben ik een samenwerking aangegaan met Ronald Wesselink. Daarnaast heb ik twee eigen praktijken in Dokkum en Leeuwarden. Inmiddels zit ik al zo’n dertig jaar in het vak en nog elke dag doe ik met ontzettend veel plezier mijn werk.

Wat ik graag nog kwijt wil: Houdt u liever uw echte lach verborgen omdat u zich schaamt voor uw slechte gebit? Stap dan gewoon eens binnen bij Wesselink Dental. Samen bekijken we wat wij voor u kunnen betekenen.

Alise zn

Naam: Alise Dam (1996)

Burgerlijke staat: thuiswonend, woonachtig in Tijnje

Functie: Medewerker tandtechniek

Wesselink Dental: Direct na mijn middelbare schoolopleiding ben ik gestart bij Wesselink Dental. Ik heb hier de mogelijkheid gekregen om het vak te leren en mag de opleiding tot tandtechnieker volgen. Ik zit nu halverwege mijn derde jaar. Ik wilde altijd iets in de uiterlijke verzorging gaan doen, maar werk ook graag met mijn handen. In de tandtechniek komen deze twee facetten prachtig samen. Voor mij een ideale combinatie. In de toekomst wil ik graag nog verder leren en de opleiding tot tandprotheticus gaan volgen.

Vrije tijd: Ik houd erg van paardrijden en neem ook deel aan wedstrijden.

 Marije znNaam: Marije Wesselink (1984)

Burgerlijke staat: Gehuwd, vier kinderen, woonachtig in Oosterwolde

Functie: Eigenaar

Wesselink Dental: Laagdrempelig, een goede service en een gemoedelijke sfeer, dat zijn voor mij de belangrijkste kenmerken van onze praktijk. Sinds de start ben ik betrokken bij Wesselink Dental. In eerste instantie zijdelings, maar sinds een paar jaar officieel als mede-eigenaar. Ik ben één dag in de week werkzaam achter de balie. De overige uren breng ik voornamelijk achter de schermen door.

Vrije tijd: Door het runnen van ons eigen bedrijf en ons drukke gezinsleven, houd ik weinig vrije tijd over. Als ik een momentje heb, dan breng ik die tijd graag door in de tuin. Ook vind ik het heerlijk om met de inrichting van onze woning bezig te zijn.

Wat ik graag nog kwijt wil: Heeft u vragen, kunnen wij u ergens mee helpen, stap gewoon eens binnen of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar.

Peter zn

Naam: Peter Thalen (1972)

Burgerlijke staat: samenwonend, woonachtig in Uffelte

Functie: Medewerker tandtechniek

Wesselink Dental: Al sinds september 2011 ben ik viel plezier werkzaam bij deze praktijk in Oosterwolde. In het verleden heb ik in andere praktijken al ervaring opgedaan. Bij Wesselink Dental kreeg ik de mogelijkheid om fulltime aan de slag gegaan en deze uitdaging ben ik graag aangegaan. Techniek vind ik mooi, dus in de functie van tandtechnisch medewerker kan ik volledig mijn ei kwijt. Bovendien werk ik hier met een ontzettend leuk team samen. Er heerst altijd een ontspannen en plezierige sfeer.

Vrije tijd: Ik blijf een technieker, dus ik klus bijvoorbeeld graag aan auto’s. Een andere hobby waar ik veel tijd aan besteed is het houden van bijen.

Wat ik graag nog kwijt wil: Door de combinatie van techniek en het leuke team voel ik mij helemaal thuis bij Wesselink Dental.