Reparaties

U kunt dagelijks bij ons terecht, zonder afspraak, voor het repareren van uw kunstgebit. Een reparatie kan zelfs worden uitgevoerd terwijl u wacht. We hebben minimaal een half uur nodig om een reparatie uit te voeren, afhankelijk van wat er moet gebeuren.

Als u uw prothese voor 10.00 uur bij ons brengt, is het na 12.00 uur weer klaar. Komt u na 10.00 uur dan is de reparatie na 15.00 uur klaar.

Declareren

Neemt u wel een verzekeringspasje en een legitimatiebewijs mee? Dan kunnen wij de kosten, via uw tandarts, bij uw verzekeraar indienen. De kosten worden vergoed vanuit uw basisverzekering.
Indien u niet (meer) over een vaste inschrijving bij een tandarts beschikt, kunnen wij niet voor declaratie zorgen; in dat geval dient u de nota  contant bij ons af te rekenen en zelf bij uw zorgverzekeraar in te dienen.

Pasvorm herstellen

Voor het herstellen van de pasvorm van uw kunstgebit, is het noodzakelijk dit eerst met uw tandarts te overleggen. Na goedkeuring van uw tandarts, kunnen wij een afspraak met u maken. Uw prothese is doorgaans in een halve dag, veelal ‘s morgens, weer gereed. Ook hiervoor geldt dat wij uw verzekeringspasje en een legitimatiebewijs nodig hebben om de kosten te kunnen declareren.

 

gebroken-gebit

Gebitsreparaties in de avond en/of weekend en feestdagen:

Buiten de reguliere openingstijden kunt u ook bij ons terecht voor kunstgebitreparatie, indien wij aanwezig zijn.
Wij zullen dan met u een afspraak maken, wanneer u het beste bij ons langs kunt komen. Alleen NOODZAKELIJKE reparaties zullen direct gerepareerd worden, bijvoorbeeld wanneer uw prothese door een breuk niet meer op redelijke wijze gedragen kan worden of wanneer er een tand ontbreekt.